Lütfen bekleyin..



Hastane’de Uzman Kadro İle Saç Ekim Hizmeti

20 Eylül 2022, 16:36 - Okunma: 243

Özel Batman Yaşam Hastanesi sağlık ve güzellik birimi Esterise’ta hastane ortamında uzman kadro ile saç ekim hizmeti gerçekleştiriliyor.Özel Batman Yaşam Hastanesi sağlık ve güzellik birimi Esterise, her geçen gün artan talepler doğrultusunda hizmet ağını ve potansiyelini artırmaya devam ediyor.Hastane ortamında uzman kadro eşliğinde yapılan saç ekim hizmeti her türlü komplikasyona karşı

maksimum düzeyde önlemler alınmaktadır. Saç ekim işleminin uzman hekimler ve yardımcı personeller tarafından gerçekleştirilen merkezde bulaşıcı hastalıklar ve enfeksiyona karşı her türlü önlem alınarak, komplikasyonlara karşı hazır ekip ve donanım bulunmaktadır. Saç ekim işlemi esnasında kişilerin oksijen, satürasyon, tansiyon ve nabız değerleri sağlık ölçüm ve takip sistemleri ile takip edilmektedir. Ayrıca saç ekim işlemi sonrasında uzman doktor takibi ve danışmanlığı ile beraber kozmetik, prp, ilaç ve medikal hizmetler de sunulmaktadır.Uluslararası alanda da özellikle de Avrupa’dan saç ekimine yönelik talepleri olan merkez, hizmet ağını genişleterek potansiyelini her geçen gün daha da artırmaktadır. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=