Lütfen bekleyin..



Hamidi, Sason ve Kozluk’a Çıkarma Yaptı

04 Eylül 2017, 17:42 - Okunma: 2305

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi'nin Kurban Bayramı programı oldukça yoğun geçti. Özellikle Sason ilçesindeki Bayram programı görülmeye değerdi. Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, AK Parti İl Başkanı Diyadin Uçar ve Ak Parti Batman il Teşkilatı Kurban bayramı kutlama programı kapsamında, Sason VE kozluk ilçesini ziyaret etti.

SASON’DA HAMİDİ’YE YOĞUN İLGİ
Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, , Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, akparti ilçe teşkilatı ve vatandaşlar Milletvekili Hamidi’yi ilçe girişimde kalabalık bir toplulukla karşıladı. Batman’dan Sason’a yola çıkan Hamidi’nin konvoyunda 100’ü aşkın araç bulundu. Sevgi seliyle karşılanan Milletvekili Hamidi Sason Halkının Mübarek Kurban Bayramını kutlayarak, daha sonra İlçedeki esnaflarla bir araya geldi. Akparti İlçe teşkilatı önünde toplanan Sason halkına hitap eden Milletvekili Hamidi gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Diyaettin Uçar gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.


HAMİDİ 2019 SEÇİMLERİNE VURGU YAPTI
Sason’un her zaman kendisinin yanında ayrı bir öneme sahip olduğunu açıklayan Milletvekili Hamidi konuşmasında “ Sason’u ve kardeşlerimi çok seviyorum. Bu gelişimizde de gücümüze güç kattık. Değerli Belediye Başkanlarımızı da bünyemize aldık. Kendilerinde tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum.  Ülke sınırlarımız dışında Müslümanların neler yaşadığını hepimiz görüyoruz. Arakan’da ve bazı Ülkelerde yaşayan Müslüman kardeşlerimiz zülüm altında. Hunharca katlediliyorlar. Şüphesiz bu konuda da Çevremizde olup bitenlere mazlumlara en çok sahip çıkan Ülkemiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Önümüzdeki 2019 seçimleri bizim için önemlidir. Cumhuriyet tarihinden bu yana en önemli seçimlerden biri şüphesiz 2019 seçimleri olacaktır. Bugün hedef çıtası yüksektir. 21019 seçimlerine kadar bütün kardeşlerimiz herkes tüm hesaplarını bir kenara koysun. Türkiye’nin geleceği için, İslam aleminin geleceği için, el ele vereceğiz. Kardeş olacağız bir olacağız, Ülkemiz için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar sahip çıkacağız. Dedi.


SASON BELEDİYE BAŞKANI UÇAR’A ÖVGÜ
Ardından konuşan Sason belediye Başkanı Cuma Uçar’da ziyaretlerinden ötürü Milletvekili Hamidi ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Hamidi ve beraberindeki partililer daha sonra Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı makamında ziyaret ederek bayramlaştılar. Hamidi Akparti ailesine katılan Başkan Cuma Uçarıda yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü kutladı. 
HAMİDİ’YE KOZLUK’TADA YOĞUN İLGİ VARDI
Akparti Milletvekili Hamidi daha sonra Kozluk ilçesine geçti. Kozluk üçyolda kalabalık bir topluluk ve Belediye Başkanı Veysi Işık tarafından karşılanan Milletvekili Hamidi ve Başkan Uçar burada vatandaşlarla bayramlaştılar. Kozluk belediye Başkanı Veysi Işık’ta yapılan ziyaretten dolayı Milletvekili Ataullah Hamidi’ye teşekkür ederek ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Işık Vatandaşların Kozluk’a Yüksek Okul ve Doğalgaz talebinin olduğunu dile getirerek Kozluk’un altyapısını değiştirecek projeninde son hızla devam ettiğini belirterek vatandaşların biraz daha sabırla bu hizmetede kısa sürede kavuşacağını vurguladı. Milletvekili Ataullah Hamidi burada da bir konuşma yaparak Kozluk halkına teşekkür etti.  Hamidi dünde Beşiri, Hasankeyf ve Gercüş ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=