Lütfen bekleyin..



Kocalar köyü Otobüs hizmeti bekliyor

19 Eylül 2022, 17:32 - Okunma: 449

Batman merkeze 10 km uzaklıktaki Kocalar köyü sakinleri ve öğrencileri Batman Belediyesinden köye Otobüs seferi düzenlenmesini ve Taziye hizmetinin merkez köylere de verilmesini istediler. Batman merkeze bağlı olan Kocalar köyü 2 bini aşkın nüfusuyla kentin en büyük köylerinden biri. Köyün ileri gelen ailelerinden Malatürka aşireti derneği başkanı Ahmet Özalp Gazetemizi ziyaret ederek

Gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüşerek köyde yaşanan sorunlara çözüm bulunmasını istedi. Özalp Batman Belediyesinin Balpınar, Örmegöze, Binatlı, Bıçakçı, Diktepe, Erköklü ve Kösetarla’ya Otobüs seferi düzenlediğini belirten Köy sakinleri üvey evlat muamelesi gördüklerini ve Belediye Başkan vekili Ekrem Canalp’tan köye otobüs seferi düzenlenmesini istediler.

2 BİN NÜFUSLU KÖYDE ÖĞRENCİLER MAĞDUR

Lisenin bulunmadığı köyün iki bin nüfus ve 200’ün üzerinde Batman’a gidip gelen öğrencisinin olduğunu belirten Özalp Otobüs talebinin yanı sıra Batman merkezde Batman Belediyesi tarafından taziye evlerine yönelik hizmetini takdir ettiklerini belirterek bu hizmetin merkez köylerine de ulaştırılmasını istedi.  


Batman Diktepe’ye yapılan otobüs seferinin Kocalar köyüne de yapılması gerektiğini belirten Özalp Öğrenci ve köylülerin sıkıntılar yaşadığını belirtti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=