Lütfen bekleyin..



Batman’da TOKİ konut seferberliği başlattık

15 Eylül 2022, 16:22 - Okunma: 366

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Kuyubaşı TOKİ'de ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.TOKİ’nin AK Parti iktidarları öncesinde aktif bir kuruluş olmadığına dikkati çeken Özdemir, “Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve sosyal devlet anlayışı neticesinde vatandaşlarımızın ev sahibi olmasına olanak sağlayan TOKİ, AK Parti hükümetleri döneminde tam anlamıyla işlev kazandı.

Milyonlarca insan ve dar gelirli aile TOKİ sayesinde ev sahibi oldu. Batman'da her alanda olduğu gibi TOKİ yatırımlarından önemli bir pay aldı. Şuana kadar ilimizde 5444 konut yapılarak hak sahiplerine teslim edildi. 968 konutun inşaatı devam ediyor.  Buna ilaveten Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın müjdesini verdiği 1750 konutu da Batman'a kazandıracağız. Toplamda 8162 konut inşa edilmiş olacak.” dedi.

ÖZDEMİR’DEN BEŞİRİ’YE ZİYARET

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür beraberinde Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylaniyle birlikte Beşiri ilçesine bağlı bazı köylerde temaslarda bulundu. Heyet ilçede Beşiri Belediye başkanı Sait Karabulut’u ziyaret ederken, Karabulut ailesinin taziyesine ve Beyçayırı, Esence Tekağaç köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşen, yürütülen çalışmalarla ilgili inceleme yapan Özdemir vatandaşların görüş ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=