Lütfen bekleyin..



Petrolspor Afyonu tek golle yendi 1-0

15 Eylül 2022, 11:51 - Okunma: 263

Petrolspor : 1 Hes İlaç Afyonspor : 0Petrolspor kendi sahasında ve seyircisi önünde, rakibi Hes İlaç Afyonspor’u 1-0 mağlup etti. Çarşamba günü ligin 4. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Hes İlaç Afyonspor’u 64. Dakikada Ebu Sıddık Çelik’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmayı Batnan Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Petrolspor kulübü başkanı A.Vahap Akbaş ile birlikte 10 bine yakın taraftar izledi.Karşılaşmaya Ayfonspor hızlı başlayan taraf idi. 5. Dakikaya kadar Afyonspor yakaladığı net gollük pozisyonlarından faydalanamayınca Petrolspor oyunda eşitliği sağladı. Petrolspor 15. 18. Ve 20 dakikalarda yakaladığı pozisyonlardan faydalanamadı. Son vuruşlarda başarı sağlayamayan her iki takım ilk yarısı golsüz berabere bitirdi.PETROLSPOR EBU İLE GÜLDÜ2 oyuncu değişikliği ile 2. Yarıya başlayan Petrolspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Uzun toplarla rakip kaleye yüklenen Petrolspor 64. Dakikada oyuna sonradan giren Azad’ın cezasahası içinde düşürülmesi ile orta hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullana Ebu Sıddık Çelik’in vuruşunu kaleci çelmeye çalıştı. Topu iyi takip eden Ebu Sıddık Çelik plase vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Ve Petrolspor 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda Petrolspor teknik direktörü oyuncu değişikliği yerinde yapınca Petrolspor skoru korumasını bildi. Petrolspor Afyonspor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 9’a yükseltirken, bu hafta ‘Bay’ geçireceğinden dolayı futbolcularına 3 gün izin verdi
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=