Lütfen bekleyin..



Okul servis ücreti karmaşası sürüyor

13 Eylül 2022, 16:25 - Okunma: 231

Gazetemizi arayan Öğrenci Velileri Bazı Özel okullar için okul servislerinin Belediyenin rayiç bedelinin üzerinde para istediğini belirterek durumun düzeltilmesi için çağrıda bulundular. Batman Belediyesi Meclis kararında Şehiriçi okul taşımacılığı yapan servisler için almış olduğu karar neticesinde 2 km altı mesafeler için 350 TL 2 km üstü uzun mesafe 375 TL

Organize san. Batman fen lisesi,Selahattin eyyübi Anadolu lisesi ,spor lisesi,emekli abdulmahit han Anadolu lisesi 420 TL Kardeş indirimi %10 Anaokulu öğrencileri için hostes bulunması ek 25 TL özel öğrenim kurumları ise en fazla %20 artırım uygulanabileceği belirtilmiştir.
Okullarda bir çok veli belirtilen fiyatların çok üstünde fiyat talep edildiğini belirterek Batman Belediyesi ve Cimer’e  bu konuda bir çok şikayet gönderdiler. Kimi okul servislerinin 600 TL’yi aşan bir fiyat talep ettiği belirtildi.  Öğrenci velileri Bu durumun mağduriyetlere yol açtığından bu sorunun acilen çözümünü keyfi muamelede buluna okul servislerinin duyarlı olmasını istediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=