Lütfen bekleyin..



Müjdeci Ailesinden Dayanışma Örneği

04 Eylül 2017, 17:33 - Okunma: 6681

Batmanın sevilen ailelerinden hayırsever İş adamı Bahri Müjdeci ve İstanbul’da yaşayan kardeşi İş adamı İlhan Müjdeci Bayram’da misafirlerini köy evinde ağırladı.Batman merkeze yakın Cığlı (Kalikiye) köyünde misafirlerini ağırlayan Müjdeci kardeşler Batman ve İstanbul’da yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sözettiriyor. Hayırsever olarak bilinen ve Bölgede 2 medrese kazandıran İş adamı Bahri Müjdeci manevi değerlere önem veren ve dini öğretime verdiği önemle tanınıyor.

KURAN KURSLARINDA 150 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR
Müjdeci kardeşlerin babası Merhum Seyyid Bahattin Müjdeci bölgenin kanaat önderleri arasında yer alarak bir çok husumetli ailenin barışmasını sağladı.  
Hayırsever iş adamları Bahri Müjdeci ve İlhan Müjdeci Çığlı ve Bismil’deki medreselerde her yıl 150 öğrenciyi okutuyor. Bismil ilçesinde de babası Seyyid Bahattin Müjdeci adınada öğrenci kuran Kursu açan Bahri Mujdeci ve İlhan Müjdeci medreselerin tüm masraflarını üstleniyor. Müjdeci kardeşler çevredeki cami ve medreselere de destek sunuyor. Bahri Müjdecinin büyük ağabeyi İlhan Mujdeci’de İstanbul’da yaptığı başarılı çalışmalarla tanınıyor. Bir dönem Başkan olarak görev yaptığı İstanbul BADER’in aktif şekilde faaliyette olmasında büyük emeği bulunan İş adamı İlhan Mujdeci İstanbul’da Özel sektörün yanı sıra Bahçelievler Belediye Meclis üyeliğide yapıyor. Müjdeci’nin BADER başkanlığı döneminde Batmanlılar derneği en aktif dönemini yaşamıştı. İstanbul’da yaşayan Batmanlı hemşehrileriyle her zaman dayanışma içinde olan İlhan Mujdeci senenin 6 ayını da Batman’da geçirirken Bayramlaşma için geldiği Batman’da da dostlarıylada bir araya geldi. Gazete olarak Müjdeci ailesini köylerinde ziyaret ederek bayramlaştık. Çığlı köyünde 24 dönüm arazi üzerinde kurulan bahçede organik ürünler yetiştiren Mujdeci kardeşler Gelen misafirlerinede Organik ürünlerden ikram ediyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EMRAH EKINCI
2332 gün önce
Bahri mujdeciyi seviyoruz batmanda en saygın en büyük iş adamlarından biri hayırsever olduğunu ve ailesinin de cömert bir seyit ailesi olması bize onur verici bu arada en büyük abileri olan İkram MUJDECI eski hasankeyf ilçe başkanı onunda batmana ve hasankeyfe kattığı maddi manevi diğerlerinden dolayı tüm MUJDECI ailesine teşekür ediyorum....
Serhat KALE
2557 gün önce
Partimizin gurur kaynağı abimize selam
Aslan
2581 gün önce
Helal olsun
Vedat hamidi
2581 gün önce
Müjdeci ailesinin ve ilhan beyin başarılarının devamını dilerim
Sedat GÖK
2581 gün önce
İlhan müjdeci beyi severek takip ediyoruz. Gerek hayır işleri olsun gerek insanlara yaklaşım açısı olsun her zaman kendime örnek olabilecek bir kıssa çıkara biliyorum. Müjdeci ailesine hayırlarının devamını ve başarılarının katlanarak ilerlemesini diliyorum. İlhan müjdeci beyi belediyemizde başkan olarak görmek belediyemizi güçlendirir, bizleri onurlandırır.
Emre Sütçü
2581 gün önce
Hayırsever Müjdeci ailesinin değerli üyesi İlhan Müjdeci geçmişte olduğu gibi bugün de güzel Batman'ımıza güzel bir davranış ile karşımıza çıkmış. Kendisini belediye başkanı olarak görmek bizi çok mutlu edecektir.
Esra Yılmaz
2581 gün önce
Sevgili İlhan Müjdeci ve ailesine teşekkür ediyoruz.
Avukat Bilal
2581 gün önce
Görüyorum ki fedakar aile üyeleri bayram vesilesiyle yine hizmet icin toplanmis. Ozellikle Ilhan Mujdeci'den umutluyuz. Umariz siyaset vasitasiyla da hizmete devam eder.
Ali polatlı
2581 gün önce
Helal olsun böyle güzel insanlar Batman'a lazım
Ferhat Yilmaz
2581 gün önce
Müjdeci ailesinin bu tür yardımsever davranışlarının diğer ailelere de örnek olmasını temenni ederim.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=