Lütfen bekleyin..



Rektörden Çalışan Gazetecilere tebrik

11 Eylül 2022, 11:31 - Okunma: 245

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, başkanlığını Ercan Atay’ın yaptığı Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’nin 10. kuruluş yıldönümünü kutladı.Rektör Demir, mesajında “Batman Halkının doğru habere ulaşabilmesi için ilkeli, dürüst, nitelikli ve tarafsız bir anlayışla gazeteciliği meslek edinen gazete çalışanlarını bir araya getirmek, onların sorunlarına çözümler sunmaya çalışmak

en önemlisi de Batman şehrine daha faydalı olabilmek adına yaptığınız önemli faaliyetleri mutlulukla karşılamaktayız. Batman’daki tüm kurum ve kuruluşlar gibi üniversite olarak biz de etik değerleri benimsemiş gazetecilerin sayısının artmasına ihtiyaç duymakta, bilhassa kurulduğunuz günden itibaren Batman Çalışan Gazeteciler Derneği olarak bu nitelikteki gazeteci sayısını ve gazetecilik mesleğine olan güveni artırmak için edindiğiniz misyonu takdir etmekteyiz. Tüm Batman halkına ve bizlere sundukları nitelikli gazetecilikten dolayı Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Yöneticilerini ve üyelerini kutlar, derneğinizin uzun soluklu bir çalışma hayatının olmasını temenni ederim” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=