Lütfen bekleyin..



Abdülkadir Demir “Güçlü bir ekiple yola çıktık”

11 Eylül 2022, 13:23 - Okunma: 392

1 Ekim tarihinde yapılması planlanan Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde yeniden başkanlığa talip olan Abdulkadir Demir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Yerel ve Ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra BATSO seçimlerinde Abdulkadir Demir’i destekleyen isimlerde katıldı. Ziyade et lokantasında düzenlenen kahvaltı sonrasında konuşan

Başkan Demir seçim tarihiyle ilgili yönetim kurulu olarak 1 Ekim üzerinde karar aldıklarını ve yüksek seçim kurulunun kararını beklediklerini belirtti. 

“BATMAN’A HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Batman’da 2 dönem ve 9 yıldır Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık görevini yürüten Demir açıklamasında “Bugüne kadar çok şey yaptık. Bundan sonrada yeni arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz. Geçen dönem birlikte olduğumuz bazı arkadaşlarımızda aramızda var. BATSO olarak öncelikle iş dünyamızın önünü açtık. Göreve geldiğimizden beridir çalışmalarımızı hep bu yönde yapıyoruz. TOBB nezdinde proje ve yenilik taleplerimiz devam ediyor. Pandemi süreci nedeniyle belki bir çok projemizi gerçekleştiremedik. Talebimizle yapacağımız çalışmayla Batman’dan komşu ülkeler Irak’a Suriye’ye ciddi bir ihracat ithalat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Suriye’nin yeniden inşasında Batman’da önemli bir pasta alacaktır.”dedi.   


İttifaklarla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demir “ Biz siyasi parti değiliz. Biz siyasi parti çalışmasıda yapmıyoruz. Biz iş insanları olarak bu seçime giriyoruz. Bu süreçte herkes herkese oy verebilir. Bizim kimseyle bir derdimiz bir sorunumuz yoktur. Hiç kimse bizim rakibimiz değildir. Bizim güçlü bir ekibimiz var. Arkadaşlarımızın hepsi yetenekli Hepside kendini Batman’a kabul ettirmiş insanlar. Ve hepsinin de Batman’a hizmet yapabileceklerine inandığım arkadaşlarımdır. Onlarla beraber bu yola çıktık. İnşallah başaralı olacağız.”dedi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=