Lütfen bekleyin..



Acil Sağlık Hizmetleri değerlendirildi

07 Eylül 2022, 17:02 - Okunma: 265

İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) İl genelindeki hastanelerin acil servisleri ile il ambulans servisi arasındaki koordinasyon ve hizmet standartlarını görüşmek üzere 112 toplantı salonunda toplantı yapıldı. İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Semih Canpolat Başkanlığında düzenlenen toplantıya hizmet başkanları, Başkan yardımcıları,

 şube müdürleri, birim uzmanları, il ambulans servisi başhekimi, kamu ve özel hastanelerin acil servis sorumluları ve başhekimleri katıldı.Yapılan toplantıda Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. İl Genelinde Acil Sağlık Hizmetlerinin Sunumunda karşılaşılan sorun ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı ASKOM toplantının her ay düzenli bir şekilde yapılacağını söyleyen İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Semih Canpolat "Bütün gayemiz sağlık hizmetlerini daha nitelikli boyuta ulaştırmak için ortak görüş birliğine varmak ve uygulamaktır" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=