Lütfen bekleyin..



Sabah Market Sertkaya Ailesinden Görkemli Düğün

05 Eylül 2022, 15:00 - Okunma: 715

Batman'ın tanınmış ailelerinden Sabah market sahiplerinden sevilen iş adamlarından Sabah Sertkaya'nın oğlu Ömer ve İnan ailesinin sevgili kızı Sezen Batman'da yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Mevlüdi-i Şerif ve yemekli düğüne yoğun ilgi oldu. Düğüne Batman’daki AVM sahiplerinin yanı sıra iş adamları, STK ve bazı siyasi parti temsilcileri ile her iki ailenin Batman ve şehir dışından

gelen dost ve misafirleri katıldı. Kapıda tüm misafirler damadın babası sabah Sabah Sertkaya ile amcaları tarafından karşılandı. Salon Rezidans müzik ekibinin yöresel ezgi ve oyun havalarıyla eğlenen misafirler pistte doyasıya eğlendi. Damadın babası Sabah Sertkaya ve amcası Ferit Sertkaya, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Damadın babası Sabah Sertkaya, ''Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Dostlarımızın aramızda bulunmaları bizi daha da mutlu etti. Tüm misafirlerimize ailem adına teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=