Lütfen bekleyin..



Batman'da Vural ve Hamidi ailesinin mutlu günü

04 Eylül 2022, 14:52 - Okunma: 1322

Batman’ın sevilen iş adamlarından Murat Mobilya ve Opet Bayisi Murat Vural’ın oğlu genç iş adamı Burak Vural hafta sonu Güngör Palas’ta düzenlenen görkemli düğünle Hamit Hamidi’nin kızı Zeynep Hamidi ile dünya evine girdi. Genç çift için düzenlenen düğün yoğun ilgi görürken, Hamidi ve Vural ailelerini Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, MedikalPoint Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Veysi Kubba, İş adamı İlhan İpekyüz, İş adamları,

STK Başkanları, Hamidi ailesi ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. Ailelerin bu Mutlu gününde bayanlar ve erkekler ayrı salonlarda ağırlandı.

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN

Hafız Munir Abduljawat ve din görevlileri tarafından Mevlidi Şerif, Dualar, İlahiler ve Kuranı Kerim okunurken, düğünde davetlilere yemek ikramı yapıldı. Damadın babası Murat Vural ve Hamidi ailesi düğünde davetlilerle yakından ilgilendiler.    
Genç çiftin nikah şahitliklerini Batman eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Ataullah Hamidi, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Hayrettin Hamidi, Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi, İş adamı Fethullah Hamidi,Şerafettin Hamidi, Muhittin Hamidi, Orhan Kubba, Fahrettin Hamidi, Adnan Hamidi yaptı. Nikahın kıyılmasından sonra evlenme cüzdanını geline takdim eden Ataullah Hamidi genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Damadın babası İş adamı Murat Vural bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan Hamidi ailesine, tüm dostlarına, hemşehrilerine teşekkür etti. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=