Lütfen bekleyin..



İlimizde Kurban Bayramı Yoğun Bir Katılımla Kutladı

03 Eylül 2017, 10:38 - Okunma: 1355

Valiliğimiz tarafından düzenlenen Halkla Bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlenen bayramlaşma programına; Vali Ahmet Deniz, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Garnizon Komutan Vekili Hava Albay Tuncay Atlan, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamaları, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
 
Vali Deniz protokol üyeleri ile birlikte Kültür Merkezi fuaye salonunu dolduran vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, bayramlarını kutladı. Daha sonra bayramlaşma programına katılan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, çocukların bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
 
GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİS VE ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLANDI
 
Halkla bayramlaşma programının ardından Vali Deniz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte İluh Mahallesindeki 10 Nisan Polis Merkezini  ve Üniversite Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, polis ve askerlerle bir süre sohbet edip bayramlaştı.


 
 
ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ
 
Vali Ahmet Deniz, Kurban bayramında şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Vali Deniz’e şehit aileleri ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ümit Çiçek eşlik etti.
 
2001 yılında Diyarbakır İl Emniyet Müdürüne düzenlenen silahlı saldırı sırasında şehit olan Polis Memuru Selahattin Baysoy ve 1995 yılında Şırnak’ta bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan asker Kerem Gezer'in ailelerini ziyaret eden Vali Deniz, şehit yakınlarıyla bayramlaşarak, ailelerle bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.
 
Bayram ziyaretlerinin ardında  Adalet Caddesinde bir çay evinde oturan vatandaşlarla bayramlaşan Vali Deniz,  vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=