Lütfen bekleyin..



Vali Ekrem Canalp'ten Gercüş'te Ziyaret ve İnceleme

03 Eylül 2022, 17:18 - Okunma: 329

Vali Ekrem CANALP, Gercüş ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulunarak, ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Vali Canalp, İlçe Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde BulunduGercüş Kaymakamlık görevine yeni atanan Kaymakam Muhammed ÖZTAŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Valimiz, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendisine başarılar diledi.

Kaymakamlık makamında, Kaymakam Öztaş ile bir süre görüşen Vali Canalp, ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.Daha sonra ilçe belediyesini ziyaret eden Vali Canalp, İlçe Belediye Başkanı Gündüz GÜNAYDIN ile bir araya gelerek,  belediye tarafından yürütülen hizmetler hakkında kendisinden bilgi aldı. Belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafını ve pazar yerini ziyaret eden Valimiz; esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İlçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından ilçeye bağlı Ulaş ve Yakıtlı köylerini ziyaret eden Vali Canalp, köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. İlçe ziyaretinde Valimize; İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Abidin ERTAŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Muhammed Şah YİĞİT, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih CANPOLAT eşlik etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=