Lütfen bekleyin..



Deva Partisi Beşiri’de Güçleniyor

01 Eylül 2022, 15:39 - Okunma: 451

Beşiri’de Deva Partisi ilçe başkanı Abdullah Karabulut’u parti binasında ziyaret ettik. Beşiri çarşısında bulunan parti binasında görüştüğümüz Kurucu ilçe başkanı Karabulut Deva Partisinin Beşiri’de her geçen gün güçlendiğini belirterek 200 üye hedefini aştıklarını ve Beşiri’nin sorunlarının çözümü için her platformda dile getirdiklerini belirtti.

“TÜM KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ”
Beşiri’de işsizlik ve geçim sorununun en büyük problem olduğunu belirten Başkan Abdullah Karabulut Beşiri Devlet hastanesinde de bazı branşlarda eksiklik yaşandığını ve vatandaşın hastanede yeterli hizmet alamaması nedeniyle Batman’daki hastanelere gitmek zorunda kaldığını belirtti. Başkan Karabulut açıklamasında “Deva Partisi olarak il, il ilçe, ilçe olarak eş zamanlı çalışmamız sürüyor. Beşiri’de bütün mahalle temsilcilerini atadık. 10 bin nüfusa rağmen 200 üye hedefini aştık. Köy temsilcilerini başkanlarımızı atıyoruz. Mahalle temsilcilerini belirledik. Yarın seçim olabilecekmiş gibi İl başkanımız her hafta farklı bir sektörle bir araya geliyor. Deva partisini ve hedefini her yerde anlatmaya çalışıyoruz.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Beşiri’de de partiye yoğun bir ilgi var. Genel Başkanımız Ali Babacan’a karşı vatandaşın bir sevgisi, empatisi var. 6’lı masa Türkiye’nin kaderidir. İl Başkanımız Av. Melik Müjdeci ve ekibinin yoğun bir çalışması var. Deva Partisi iktidara taliptir.”dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=