Lütfen bekleyin..



DİKA’dan sertifika töreni

31 Ağustos 2022, 16:49 - Okunma: 335

2020 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında Fernas Gıda A.Ş. tarafından yürütülen “Batman Koşullarında Gojiberi ve Aronya Bitkilerinin Adaptasyonu Araştırması Projesi” sertifika töreni Dika genel sekreterinin katılımıyla düzenlendi. TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamının Teşviki Projesi Dika Avrupa Birliği kapsamında destekleniyor. Batman Mesleki ve

 Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden “Soğutucu Ev Aletleri ve Klimalar Bakım Onarımcısı” “Asansör Bakım ve Onarım Elemanı” ve “Doğal Gaz İç Tesisatçısı” eğitimlerine katılan öğrenciler ile Genel Sekreter ile bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Genel Sekreter Alanlı, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Emrullah Aslan ve Lise Müdürü Necmettin Doğan Kümet’ten öğrencilere verilen eğitimler konusunda bilgi aldı. Eğitim hizmeti alan Fernas Gıda A.Ş. teknik personellerine sertifikaları Ajans Genel Sekreteri  tarafından takdim edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=