Lütfen bekleyin..



İHD 1 Eylül Dünya Barış gününü kutlayacak

30 Ağustos 2022, 16:28 - Okunma: 327

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla geniş kapsamlı program hazırlayan İHD Batman Şubesi, herkesi 1 Eylül günü Atatürk Parkı’na davet etti. Gazetemize ziyarette bulunan İHD Batman Şubesi Eş Başkanı Av. Rümeysa Deniz Kaya, İHD MYK üyesi Zeki Tangüner, Sayman Beşir Güzel ile yönetim kurulu Üyesi Av. Ahmet Şiray 1 Eylül günü saat 17.30’da barışı simgeleyen beyaz elbiseleriyle Batman Atatürk Parkı’nda bir araya geleceklerini belirtti.

ATATÜRK PARKINDA BARIŞ İÇİN BİR ARADA OLACAKLAR

Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Heyet programla ilgili bilgiler verdi. Kentte bulunan siyasi partileri ve STK’larında etkinliğe davet ettiklerini belirten İHD MYK Üyesi Tangüner konuşmasında “Kentteki çok sayıda siyasi parti ve kuruma katılımları için ziyarette bulunduk. Batman’da çok sayıda STK barış metnine imzacı oldu. Bugün itibariyle 41. Kurum ziyaretindeyiz. Bizler de 1 Eylül günü bir araya gelerek barışı simgeleyen balonlar ve Güvercin uçurup 2.5 saatlik barış nöbeti tutacağız. Bu etkinliğimizde siyaseti bir kenara bırakıp sadece barış için bir arada olacağız. Programda serbest kürsü olacak dileyen herkes Dünya Barış günü nedeniyle fikirlerini dile getirecek.

Avrupa’nın göbeğinde Ortadoğu’da savaşlar ölümler sürüyor. Tüm Dünya’da barış olması için çağrıda bulunacağız. Savaşlar son bulsun tüm Dünyaya barış hakim olsun diyeceğiz. Buradan tüm STK’ları, siyasi partilileri ve Batmanlıları davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=