Lütfen bekleyin..



MHP’den Batman’da ilçe buluşmaları

28 Ağustos 2022, 15:31 - Okunma: 508

MHP Batman İl Teşkilatı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenledikleri “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu Anlatma ve Aydınlatma” programları kapsamında MHP heyeti Batman ilçelerine çıkarma yaptı.Batman İlçelerinde teşkilat üyeleriyle buluşan Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyesi Alper Erdem,

MHP Batman il Başkanı Kerem Demir ve Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşı dinlediler.

İLÇELERE ÇIKARMA YAPTILAR

İlçelerde kurum müdürlerini de ziyaret eden MHP heyeti dernek ve stk’larıda ziyaret etti. MHP’li Osmanağaoğlu Batman’daki konuşmasında “Bizim MHP olarak adayımız belli, yolumuz belli. Cumhur ittifakı ile yol yürümeye devam edecek, ülkeye hizmet konusunda da yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. Batman’da olmaktan, siz değerli hemşerilerimle hasret gidermekten, siz kıymetli dava arkadaşlarımızla dertleşme fırsatı bulmaktan dolayı ziyadesiyle mutlu olduğumu ifade etmek isterim.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=