Lütfen bekleyin..



İnşaat işçileri geçimlerini yapmakta zorlanıyor

25 Ağustos 2022, 14:19 - Okunma: 272

Batman’da zor şartlar altında çalışan inşaat işçilerini ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, ağırlaşan hayat şartlarından dolayı işçilerin geçimlerini yapmakta zorlandığına dikkat çekti.HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, farklı sektör çalışanlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Son ziyaretlerini inşaat işçilerine yapan Durmaz

ve heyeti, işçilerin yanında oturarak sorun ve taleplerini dinledi.  Piyasadaki istikrarsızlığın inşaat sektörünü çok fazla etkilediğini dile getiren inşaat işçileri, bundan dolayı kimi zaman iş bulduklarını kimi zaman ise iş bulamadıklarını söyledi.  Çalışmadıkları dönemlerde geçimlerini yapamadıklarını belirten inşaat işçileri, piyasanın düzelmesinin beklentileri arasında olduğunu dile getirdi. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Durmaz, işçi ve emekçilerin hayat pahalılığı karşısında büyük zorluklarla mücadele ettiğini vurguladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=