Lütfen bekleyin..



Sevgili ailesinin mutlu günü

23 Ağustos 2022, 15:45 - Okunma: 1883

Batman’ın sevilen ailelerinden Ömer Sevgili’nin oğlu Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Murat Sevgili Güngör Düğün salonunda düzenlenen Mevlidli düğünde Abdülillah Sevgilinin kızı Ankara İlahiyat Fakültesi mezunu Hiranur’la dünya evine girdi. Genç çift için düzenlenen düğün törenine Siirt ve Batman’dan çok sayıda Sevgili ailesi ve dostlarının yanı sıra Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi,

Siirt eski Milletvekili Kudbettin Hamidi, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kanaat önderi Celbek ailesinin büyüğü Mazhar Celbek, Çok sayıda bürokrat, Belediye Başkanları, Hamidi ailesinin ileri gelenleri, Hamidi Grup Yönetim kurulu Başkanı Aydın Hamidi, Damadın ve Gelinin Ancası Rıdvan Sevgili, Kurtalan aşireti reisleri, Arapkent Şeyhleri, Siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları, iş adamları ve kalabalık bir topluluk katıldı. Düğünde erkekler ve bayanlar ayrı salonlarda ağırlandı.


MEVLİD VE ARBANELİ DÜĞÜN İLGİ ODAĞI OLDU
Düğün töreni yoğun bir ilgiye sahne olurken, Damadın babası Ömer Sevgili ve sevgili ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler. Düğün öncesinde din görevlileri tarafından Kuranı Kerim, Dualar, ilahiler ve Mevlidi şerif okunurken, misafirlere yemek ikramı yapıldı. Düğüne bölgeden çok sayıda kanaat önderi ve din önderleri katıldı. Arbaneli düğünde halaylar çekilirken, genç çiftin Nikah Şahitliğini Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin,

Akparti eski il başkanı İş adamı Muzaffer Bağ, Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, Murat Cengiz ve Şeyh Sıbğatullah Sevgili yaptı. Nikah töreninin ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu genç çifte nikah cüzdanlarını teslim ederek genç çifti kutladı. Düğüne ev sahipliği yapan Ömer Sevgili bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, hemşerilerine ve ailelerine teşekkür etti.
Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=