Lütfen bekleyin..



İş adamı Bağ’dan Vali Canalp ve Güneş'e ziyaret

23 Ağustos 2022, 15:47 - Okunma: 501

Batman’ın sevilen iş adamlarından Ak parti Batman eski İl Başkanı ve kurucular kurulu üyesi Muzaffer Bağ Batman Valisi Ekrem Canalp’e ziyarette bulundu. Beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski daire başkanlarından hemşerimiz Abdurrahman Uçak, Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Gözkeser, ve Mil-Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz’la birlikte Vali Canalp’i ziyaret eden

 Muzaffer Bağ Batman’daki görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Muzaffer Bağ Misafirperverliği ilgi ve alakalardan dolayı Vali Ekrem Canalp’e teşekkür etti.

BORSA BAŞKANI GÜNEŞ’E ZİYARET

Akparti eski il başkanı ve kuruculular kurulu üyesi Muzaffer Bağ Batman’daki ziyaretleri kapsamında Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş’ide ziyaret etti. Bağ değerli başkan ve yakın dostu Güneş’e nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek Bölgenin ekonomisi ve tarım açısında en önemli kuruluşların başında olan Arif Güneş’in çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek bir hemşehrisi olarak her zaman yanında oldukları mesajını verdi. 

Arif Güneş’te ziyaretinde dolayı Bağ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Çok kıymetli dostum ve aynı zamanda uzun yıllar kapı komşuluğu yaptığımız Muzaffer Bağ’ın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerek kişiliğinden gerek iş adamlığı kimliği ve siyasi kimliğiyle Batman’a çok güzel şeyler kazandırdığına ben şahidim.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=