Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi Dört Bir Koldan Çalışıyor

22 Ağustos 2022, 21:34 - Okunma: 372

Ülke genelinde hissedilir derecede artan hava sıcaklığına aldırış etmeyen Batman Belediyesi asfalt ekibi, hazırlanan program çerçevesinde 160 santigrat derecedeki asfaltı ihtiyaç duyulan alanlara uyguluyor.Hava sıcaklığının gölgede 40 santigrat derecenin üzerinde hissedildiği Batman’da, dökülen asfaltla birlikte ortam sıcaklığının da neredeyse 80 santigrat dereceleri bulduğu belirtiliyor.

2022 yılı içerisindeki çalışmalarda, 27 bin 326 ton asfalt serimi, 13 bin 900 ton yama asfalt ile toplamda 41 bin 226 ton asfalt kullanıldı.

EMEKLİ TOKİYE YENİ PARK

Emekli TOKİ olarak adlandırılan Yenişehir Mahallesi'ne Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park yapılıyor.Yeni parkta; yürüyüş yolları, aydınlatma direkleri, kamelyalar, banklar, çocuk oyun grupları olacak.Zemin dolgu ve düzeltme çalışmasının ardından 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yaklaşık bir hafta önce başlayan park yapım çalışmasında 10 kişilik ekip görev yapıyor. 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Batman Belediyesi'nin hizmet alanı içerisinde bulunan mahallelerde yürütülecek çalışmalar ve mahalle muhtarlarının talep, görüş ve isteklerini görüşmek üzere belediye konferans salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Bakır, belediye birim müdürleri ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda muhtarlardan gelen görüş, öneri ve taleplerde konuşuldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=