Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi, “Hatıra Ormanımızı Oluşturacağız”

21 Ağustos 2022, 13:33 - Okunma: 251

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir’i ziyaret ederek, projelerinden biri olan esnaflara hatıra ormanın oluşturulacağını belirtti.Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir’i makamında ziyaret ederek üniversite çalışmaları

ve esnaf çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Görüşmeler sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Batman Üniversitesi Rektörü Sayın İdris Demir Beyi ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında üniversitenin çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Bizlerde kendi çalışmalarımızı ve projelerimizi anlattık. İş birliği yapmak için bazı konularda görüş alışverişinde bulunarak Üniversitemiz ile çalışmaktan memnuniyet duyacağımızı belirttik. Projelerimizden biri olan esnaflarımız için hatıra ormanı için gerekli girişimleri yaptık ve ilgili makamlarla görüştük. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa ve Allah izin verirse sonbahar aylarında kendi hatıra ormanımızı oluşturacağız. Katıklarından dolayı rektörümüz ve kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Başkan Çiftçi ve Rektör Demir yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Çiftçi, Batman Üniversitesi’nin kontenjanlarının dolmasından ve oluşan teveccühten dolayı memnun olduklarını ve sevindiklerini kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=