Lütfen bekleyin..



Celbek ailesinden görkemli düğün

21 Ağustos 2022, 15:27 - Okunma: 1410

Batman’ın sevilen ailelerinden Celbek ailesinin hafta sonu yapılan düğünü büyük ilgi gördü. Gecede İş adamı Kadri Celbek’in oğlu Anestezi Doktoru Bilal Celbek dünya evine girdi. Genç çift için düzenlenen görkemli düğünde nikah şahitliğini İl jandarma Alay Komutanı Adem Taşkın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Ersoy, İl Emniyet Müdür yardımcısı Gökhan Eliaçık,

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Doğan, İl Emniyet Şube Müdürü Halis Erdoğan, İl Defterdarı Muhammet Ali Şenol, İl müftüsü Nihat Kök, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven yaptı. Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından Nikah’ın kıyılmasından sonra davetliler genç çifti kutladılar.  
Genç çift için Güngör Palasta düzenlenen düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Celbek ailesi misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler. 

Celbek ailesinin bir araya geldiği düğünde Celbek ailesinin ileri gelenleri Muhsin Celbek ve Kanaat önderi Mazhar Celbek’te düğünde yer alarak yeğenlerini bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.   
Düğün sahipleri damadın babası iş adamı Kadri Celbek damadın amcası iş adamı Faruk Celbek misafirlerle yakından ilgilenerek bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve herkese teşekkür ettiler. 
Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=