Lütfen bekleyin..



Hamidi Ailesi ve dostları nişan töreni için bir aradaydı

19 Ağustos 2022, 17:26 - Okunma: 1851

Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden 20-21 ve 26. Dönem Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi eski Başkanı Ataullah Hamidi’nin torunu ve yeğeninin nişan töreni dün Hamidiler misafirhanesi bahçesinde bir araya gelen Hamidi ailesi ve dostlarıyla bir arada gerçekleşti. Sade bir törenle yapılan Nişan töreninde sevilen ilahi grubu Grup Tillo ilahi ve kasidelerle güzel bir gece yaşattı.

HAMİDİ AİLESİNİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Siirt eski Milletvekili Kudbettin Hamidi’nin okuduğu Duadan sonra İl Müftüsü Nihat Kök ve Ataullah Hamidi yaptıkları konuşmada genç çifti ve ailelerini tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Nişan törenine Batman Vali yardımcısı İbrahim Güneş, İl Müftüsü Nihat Kök, Hakkari eski Milletvekili Pinyanişi Aşireti lideri Merhum Mustafa Zeydan’ın oğlu Caner Zeydan, Hamidi ailesi ve çok sayıda dostları katıldı. Nişan töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, Hamidi ailesi misafirlerle yakından ilgilendiler. 


MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Gecede Ataullah Hamidi’nin torunu Cumhurbaşkanlığı Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Tarık Hamidi’nin oğlu Muhammet Emin, Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hadimi'nin kızı Beyza ile nişanlanarak mutlu evliliğe ilk adımlarını attılar. Genç çiftin nişan yüzüklerini Ataullah Hamidi takarak onları kutladı.

HAMİDİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ataullah Hamidi Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeğeni ve torununu tebrik ederek “Torunum Muhammed Emin ve yeğenim Beyza’nın nişan merasimini gerçekleştirdik. Evliliğe atılan ilk adım olan bu mutlu günümüzde yanımızda bulunan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Rabbim nişanımızı mübarek kılsın, tamamına erdirsin inşallah.”dedi. Düğün töreninin önümüzdeki haftalarda Batman’da yapılacağı belirtildi. Batman Demokrat Haber olarak Hamidi Ailesini ve çiftini kutlarız.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=