Lütfen bekleyin..



Yaşam’da Spine MED Cihazına Yoğun İlgi

29 Ağustos 2017, 22:48 - Okunma: 2020

BEL VE BOYUN FITIĞI HASTALIĞINA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından Türkiye’de ilk kez Batmana getirilen Spine MED decompression sistem teknolojisi cihazından faydalanan Bel ve Boyun fıtığı hastaların sayısı artıyor. Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç yaptığı açıklamasında bu cihazı almalarının ilk nedeni olarak ticaretten ziyade, insanların ameliyatsız bir şekilde fayda görmesi olduğunu belirtti.

 Dinç açıklamasında “Biz bu makinayı İnsanların fayda görmesi için getirdik. Cihaza giren hastaların %100’ünde olumlu faydasını gördük. Kızılötesi olan bu cihaza ilk giren hastalar büyük faydasını gördüğünü ve gece rahat yattığını söyleyerek geri dönüş yapıyorlar. Şu ana kadar olumsuz etkilenen bir hastamız olmadı. Şu anda yoğun talep nedeniyle Bayram sonrasına randevu verebiliyoruz. Dedi. 
İSTANBUL VE İZMİR’DEN HASTALAR GELDİ”
Beyin Cerrahı Enver Sosuncu ise açıklamasında “ Bel ve Boyun fıtığı hastaları için bu cihazımız kesin tedavi imkanı sağlıyor. Cihaza giren hastalar çok iyi durumda. 20’ye yakın hastamız şu ana kadar cihazımızdan faydalandı. Bel ağrısı nedeniyle yataktan kalkamayan ve sürekli bel’i sızlayan hastalarımız seanslarımız sonucunda ayağa kalkmış durumdadır. İl dışından da talep var. Özellikle İstanbul, İzmir, Adana, Siirt Mardin ve Muş’tan gelen hastalarımız var.”dedi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=