Lütfen bekleyin..



Osmanlı Teşkilatı İl Başkanı Ulakçı: “Amacımız Batman’a hizmet”

18 Ağustos 2022, 17:29 - Okunma: 522

Geçtiğimiz günlerde Batman İl Teşkilatının kuruluşunu yapan ve il yönetimiyle birlikte basınla buluşmasını gerçekleştiren Osmanlı Teşkilatı İl Başkanı Faruk Ulakçı, beraberinde İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilat Sorumlusu Hüsnü Adıyaman ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Yetişenle birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanı Faruk Ulakçı ziyarette gazete

sahibimiz Nimet Dal’a yaptıkları çalışmalar ve proje hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Batman basınına gösterdikleri yakın ilgi alaka ve kente yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. 

“BATMAN’A AMATEM TEDAVİ MERKEZİ KURULSUN”

Genel Başkanları Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Dış İşleri Bakanı  M. Ali Arslan’ın Batmanlı olmasından dolayı gurur duyduklarını kaydeden Başkan Ulakçı, “ Sayın Genel Başkanımızın İnşallah Batman’a büyük katkıları olacak. Batmanlı olması hasebiyle Batman için gerekli yardımları kendisinden isteyeceğiz. 67 İlde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. 153 ilçede faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca 24 ülkede temsilcik açılışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Batman için ne gerekiyor gelin beraber çalışalım. Batman için taleplerimiz acil olarak öncelikli bir hastane yapılması, Uyuşturucuya karşı Amatem tedavi merkezi oluşturulması. Diyarbakır’da açılan Amatem merkezinden Batman’a da istiyoruz..”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=