Lütfen bekleyin..



Batman Organize Sanayi Bölgesinde Rekor İstihdam

18 Ağustos 2022, 12:38 - Okunma: 421

Batman Organize sanayi bölgesi son dönemde açılan Teksil atölyeleri e yeni yatırımlarla birlikte çalışan sayısı 38 bine yükseldi. Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank, Batman Organize Sanayi Bölgesinde 38 bin kişinin çalıştığını duyurdu. Bakan Varank twitter hesabından yaptığı açıklamada “2009 yılında Batman'da

sanayi sektöründeki kayıtlı istihdam sadece 6800 kişi iken; Şimdi 38 bin vatandaşımızın Batman'da sanayide çalıştığını biliyor muydunuz?” Batman’da istihdam ve ekonominin lokomotifi olan Batman Organize Sanayi bölgesinin kentin her alanında büyük faydası olurken, geçtiğimiz sezon 2. Lige yükselen Petrolspor’un şampiyonluğunda da OSB’nin büyük maddi desteği oldu. 72 parselde altyapının devam ettiği organize sanayi bölgesinde yeni fabrikaların faaliyete girmesiyle çalışan sayısının 50 bine yaklaşması hedefleniyor. Batman organize sanayi Bölgesi Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu ve ekibiyle birlikte OSB’nin büyümesi ve gelişimi için yoğun bir çabası bulunuyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=