Lütfen bekleyin..



TARIM KREDİ MARKET, BATMAN’DA HİZMETE AÇILDI

14 Ağustos 2022, 10:28 - Okunma: 600

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in 1179. şubesi Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir’in katılımıyla Batman Gültepe Mahallesi, Yeniçağ caddesi, Aksa Residance altında dualarla hizmete girdi.Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market’in Batman merkez Gültepe mağazası açılışı Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Belediye Başkan Vekili Fevzi Bakır, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, TMO Genel Müdürü Ali Cihantimur, Tarım Orman İl Müdürü Mehmet Aydın, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Batman Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Adnan İnanç, TK Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Mustafa Söylemez ile şirket yöneticileri, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla yapıldı“BU MARKETLER, PİYASAYI DÜZENLEYİCİ BİRER AKTÖR”Hizmete açılan marketin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulunan milletvekili Özdemir, bu marketlerin piyasayı düzenleyici bir aktör olarak sahada yer aldıklarını belirtti. Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, “Biz bu dönemde Türkiye olarak, hükümet olarak bu tür firmaları büyük şehirlerde nüfus yoğunluklu şehirlerimizden başlattık ve bu marketler yavaş yavaş daireyi genişleterek Türkiye’nin her ilinde, her ilçesinde, her yerleşim biriminde en azından piyasayı düzenleyici bir şekilde bir aktör olarak sahada yer almaya başlıyor. Bunun da ilk şubesini Batman’da inşallah hep beraber açacağız. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Tarım Kredi Kooperatifi olarak sadece marketçilik alanında değil, buradaki çiftçilerimize, kırsaldaki özellikle organik gıda maddeleri ile, hem sözleşmeli çiftçiliğe hem de bu marketçilikte de piyasa düzenlemesi oluşturarak vatandaşa çok güzel bir hizmet olacaktır” dedi.“TÜKETİCİNİN YANINDA YER ALIYORUZ”Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Mustafa Söylemez, açılışta yaptığı konuşmada, Batman mağazasının milletimize hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bugün Batman mağazamızı açıyoruz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bir çiftçi kuruluşudur. 17 Bölge Birliği, 1.615 Kooperatifi, 200 Hizmet Bürosu ve 19 İştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda üretici ile tüketici arasında köprü vazifesini yerine getiriyor“ dedi
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=