Lütfen bekleyin..



Has Tat Self servisle Batman’da bir ilk

14 Ağustos 2022, 18:35 - Okunma: 1123

Batman’da 35 yılı aşkın süredir toplu yemek sektöründe hizmet veren Has Tat yemek fabrikası yeni bir konseptle self servis lokanta hizmetine başladı. Batman Gap Mahallesinde müşterilerine kapılarını açan Has tat self servis lokantasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 40’a yakın yemek çeşidinin bulunduğu işyerinde her bütçeye uygun yemek self servis olarak alınıyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN YEMEK

 

 Toplu yemek fabrikasıyla 60’a yakın personelin çalıştığı Self serviste müşterilere uygun fiyatlı ve lezzetli yemek çeşitleri sunuluyor. Has tat yemek self servis Fadıl Başaran Batmanda farklı bir konseptle hizmete başladıklarını belirterek “Batman’da bir yenilik yapmak istedik. 35 yılı aşkındır Yemek sektöründeyiz. Deneyimli Aşçılarımızla,elemanlarımızla en iyi hizmeti sunmaya hedefledik. Üniversite ve Milli Eğitim ve bir çok kuruma yemeği biz hazırlıyoruz. İşyerimizi yeni açtık. Yemek fiyatlarımız 15 TL’den başlıyor, 40 TL’ye kuzu haşlamamız var. 40 yakın sulu yemek çeşidimiz mevcut. Her bütçeye uygun yemek var.” Dedi.


Batman’da bir ilki gerçekleştiren Has Tat yemek Self servis lokantanın resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Gazete olarak ziyaret ettiğimiz Has Tat sahibi Fadıl Başaran ve ekibi kurduğu yeni konseptle Batman’da bir ilke imza atarken, vatandaşlardan da ilgi görmeye başladı. Batman’lı vatandaşlar self servis tabldot yemeğine ilgi gösterirken, lezzetli yemekler nedeniyle işyeri sahibini kutladılar.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=