Lütfen bekleyin..



AVM ve Üretim’de Coşkunların Başarısı

14 Ağustos 2022, 18:30 - Okunma: 749

Şafak mahallesi PTT binası yanında hizmet veren Coşkunlar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Coşkun ve ekibi kentte verdikleri kaliteli hizmetten ödün vermezken müşteriler tarafından takdir ediliyor. Batman’da AVM sektöründe önemli bir hizmet sunan Coşkunlar AVM 35 yılı aşkındır Elma sokağında başlayan gıda toptancılığı birikimiyle sektörde adından başarıyla sözettiriyor.

COŞKUNLARIN TÜM YATIRIMLARI BATMAN’DA

Yıllardır Şeker, Un ve Bulgur’da üretin gerçekleştiren Coşkunlar AVM 4 katlı modern ve ferah binasıyla göz kamaştırıyor. Gıda, meyve, oyuncak, züccaciye, giyim, ayakkabı katlarından hizmet veren mağazada 90 personel istihdam edilmiş durumda. Sektör’de 2. Yılına yaklaşan Coşkunlar AVM’nin bu başarısında ekibiyle birlikte büyük katkısı olan Yönetim kurulu Başkanı Rıdvan coşkun yaptığı açıklamada “Elma sokağında gıda toptancılığıyla bu sektörde yer aldık. Yıllar önce kentte Un, Şeker ve Bulgur üretimini fabrikalarımızda gerçekleştiriyor. Bir çok ürünün bölge bayiliği ve distribütörlüğünü sürdürüyoruz.

Coşkunlar AVM olarak Tek amacımız halkımıza kaliteli hizmeti uygun bir fiyatla ulaştırmak. Batman halkının AVM’mize gösterdiği yoğun ilgiden son derece memnunuz. 90 personelimizle en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Vatandaşın menfaatine olan indirimli kampanyalarımız sürekli devam ediyor. Tüm yatırımlarımız Batman’da, İnşaat sektöründe de yatırımlarımız var.  

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=