Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir’den Balpınar’daki çalışmalara övgü

12 Ağustos 2022, 17:16 - Okunma: 439

Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Batman merkez Balpınar beldesinde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Geylaniyi tebrik ederek Batman Milletvekili olarak hemşerilerinin hizmete yönelik taleplerine her zaman hazır olduğunu belirtti. Balpınar Belediyesi tarafından Zorköy ile Segirka ve Semalê mahallelerinde Yürütülen parke döşeme çalışmalarını inceleyerek, personeller ve çevre sakinleriyle sohbet eden Özdemir ve Gür

çalışmalar hakkında Başkan Geylani’den bilgi aldı.AK Parti'nin yerel yönetimler konusunda ve  belediyecilik konusunda sadece ulusal değil, küresel ölçekte iddia sahibi bir parti olduğunun altını çizen  Özdemir, şunları kaydetti :"Hizmetlerin aksamadan yürümesi noktasında yapılması gerekenlerle ilgili belediye başkanımız Hüseyin Geylani'den brifing aldık. Ziyaret ettiğimiz Balpınar'da halka hizmet noktasında ciddi mesaferin alındığını yerinde müşahede ettik. Balpınar'da ciddi bir hizmet hamlesi başlamış durumda. Belediye başkanımıza da başarılar diliyorum. "

ÜRETİCİ VE ÇİFTÇİYLE BİR ARAYA GELDİ

Özdemir beraberinde İl Başkanı Akif Gür ve partililerle birlikte Balpınar Beldesinde Sözleşmeli Tütün Tarımı yapan üreticileride ziyaret ederek üretime ilişkin bilgiler aldı. Özdemir ve Gür üreticinin pazar riskini ortadan kaldıran, çiftçilere sürekli gelir sağlayan ve maliyeti azaltan sözleşmeli tarım hem Batman hem de bölgemiz ekonomisine katkı sunmaktadır.”diyerek çiftçiye dönük desteklerinin devam edeceğini belirtti. 

ÇARŞI’DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Millletvekili Özdemir ve Akparti İl Başkanı Akif Gür Çarşı Mahallesi 1.Caddede esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet ettiler. Bir süredir Batman’da olan Milletvekili Özdemir her kesime yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, İlçe ve belde ziyaretlerini de aksatmıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=