Lütfen bekleyin..



“Batman’a her yönüyle katkımız olacak”

10 Ağustos 2022, 18:50 - Okunma: 381

Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı İl Teşkilatı İl Başkanlığı, yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırlayarak çalışmalarıyla ilgili olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.Tanışma ve sohbet havasında geçen toplantıya Osmanlı İl Teşkilatı Batman İl Başkanı Faruk Ulakçı, başkan yardımcıları ile üyeler katıldı. Basın mensuplarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren

İl Başkanı Faruk Ulakçı, daha önce Osmanlı adı altında faaliyet gösteren hiçbir teşkilat ve yapıyla ilişki ve alakalarının olmadığını belirtti. GENÇLER İÇİN KURLSLAR DÜZENLENECEK İl Başkanı Ulakçı, “Biz yeni genç dinamik bir yapıya sahip olduğumuzdan Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanımız Sayın Mehmet Ali Arslan, Batı Azerbaycan Göyçe - Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcılığına atanmıştır" dedi.Vizyonlarının Osmanlı yapısına özgü insani kaideler üzerine kurulu bir yapının oluşturulması olduğunu kaydeden Ulakçı, “ Amacımız insanları bilinçlendirmek, gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırtmak, gençleri uyuşturucu batağından uzaklaştırmak, Halk Eğitim Merkezine bağlı dart kursu, santraç kursu, dama kursu vb. kurs açmak ve sportif faaliyetlerde bulunmaktır” dedi. Osmanlı Teşkilatının toplumdaki eksiklikleri, sorunları çözmek, çözmeye yardımcı olmak ve faaliyetleri geçekleştirmek üzere kurulduğunu belirten Ulakçı, “ Teşkilatımız, Batmanlı iş insanları ve müteahhitleri ile görüşüp işsizliğin çözümü ve gençler için çalışma ortamlarının hazırlanması, topluma yararlı birer birey olmaları konusunda el birliğiyle katkı sağlamak ve bu konuda gerekli çalışmaları yürütmektir” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=