Lütfen bekleyin..



Kadın Kooperatifleri üretim ve pazarlamada desteklenecek

09 Ağustos 2022, 17:19 - Okunma: 452

Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi, Batman’da faaliyette bulunan kadın kooperatifleri temsilcilerini Vali konağında düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.Kahvaltı öncesi bir selamlama konuşması yapan Vali Canalp, ilimizde faaliyette bulunan tüm Kadın Kooperatiflerine desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, “Batman’da göreve başladığımda

burada 17 adet Kadın Kooperatiflerimizin var olduğunu duyduğum zaman içimde müthiş bir coşku ve sevinç oluştu. Şu anda sizler zaten hali hazırda bu coşku ve heyecanı yaşamış, başlamış ve bir noktaya getirmişsiniz. Bundan sonra iki şey yapmamız gerekiyor. Sizlerle beraber oturup çalışmaya devam etmek ve iki şeyi düstur haline getirip arkasından gitmek. Birincisi; kaliteli üretim yapacağız kaliteden asla taviz vermeyeceğiz. İkincisi; Pazarlama, kaliteli pazarlama yani her ürünün bir şekilde kalite standartları tutturulmuş bir üretim modellemesinin olması gerektiğini, çok iyi de bir pazarlama stratejimizin de olması gerektiğini hiçbir zaman unutmayacağız.

İleriki dönemlerde sizlerle el ele verip bütün Kooperatiflerimizin hem üretim aşamalarındaki kalite standartlarını tutturabilmesi için hem de bunu süreklilik arz edebilecek pazarlama ve pazar yeri imkanlarına kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Programa; Batman Belediye Başkan yardımcısı Metin Gürbüz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ümit Çiçek, SYDV Müdürü Beşir Arslan, Kadın Kooperatiflerinin Başkan ve üyeleri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=