Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesi’nden Güneydoğu’da bir ilk

09 Ağustos 2022, 17:08 - Okunma: 398

Özel Batman Yaşam Hastanesi Esterise Sağlık ve Güzellik Merkezi’nde Podolog Dilşah Ceylan tarafından verilen ayak sağlığı ve bakımı ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyor.Özel Batman Yaşam Hastanesi Esterise sağlık ve güzellik merkezinde hizmet veren Podolog Dilşah Ceylan, “Kişilerin ayak sağlığını korumaya ve rahatsızlıklarını önlemeye yönelik hastane ortamında

hizmet vermekteyiz. Güneydoğu Anadolu bölgesinde hastanede ayak sağlığı hizmeti sunan tek merkeziz. Ayak hastalıklarının tedavi edilmesinde uzman hekimler ile birlikte cerrahi operasyon gerektirmeden ağrısız acısız bir şekilde yapmaktayız. Merkezimiz, ayak sağlığı kapsamında; batık tırnakların tedavisinin yapılması ve soruna kalıcı çözümler bulunması, diyabetik ayak bakımının sunulması, kalınlaşmış tırnakların ve nasır oluşumlarının tedavi edilmesi, tırnak mantarı bakımının yapılması, aşırı terleyen ayaklar ve ayaklardaki şekil bozukluklarının tedavi edilmesi, sporcuların, dansçıların ve tüm sağlıklı bireylerin ayaklarının medikal bakımının yapılması hizmetlerini vermektedir. 
Günden güne bu alanda talepler artmaktadır. 10 kişiden 5 kişinin ayak problemi bulunmaktadır. Sağlıklı ayaklar için bütün bireylerin ayda bir mutlaka Podoloğa görünmesi gerekmektedir” diye konuştu.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=