Lütfen bekleyin..



GENÇLERİN BAŞARISINDA BELEDİYE’NİN PAYI BÜYÜK

08 Ağustos 2022, 14:44 - Okunma: 312

Kolombiya’nın Cali kentinde 1-6 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenen U20 Dünya Atletizm Şampiyonası’na katılan Batmanlı gençler Dünya Şampiyonu oldu. 10 kilometre yürüyüş dalında Mazlum Demir Dünya Şampiyonu olarak Batman’ın gururu oldu.Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde Atletizm

Antrenörü olarak görev yapan Sadullah Ergün yönetiminde yaklaşık 2 aylık bir kamp süreci yaşayan sporcular Erzurum ilinde yapılan müsabakaların ardından Kolombiya’nın Cali kentine gitmeye hak kazandı. Yaklaşık 6 yıldan bu yana Türkiye Milli Takım Antrenörü görevinin yanı sıra Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde Atletizm Antrenörü görevini de yürüten Ergün: “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının ardında mutlaka geceli gündüzlü sıkı, disiplinli, özverili, inançlı bir çalışma vardır. Çoğu zaman heyecandan yatamadığımız günler oldu. Acı tatlı günlerimiz oldu. Ama inandığımız yoldan asla vazgeçmedik. Tüm bunlar bir araya geldiğinde başarı da kaçınılmaz oldu” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=