Lütfen bekleyin..



Batman’dan Kasımpaşa’ya transfer oldu

05 Ağustos 2022, 16:40 - Okunma: 888

Batman da Tüpraş spor, 1955 Belediyespor ve 72 Belediyespor'da futbol oynayan genç başarılı futbolcu Yasin Eratilla Türkiye’nin köklü kulübü Kasımpaşa’da profesyonelliğe adım attı. 18 yaşında olan Batman’lı sporcunun hedefinde gelecekte büyük bir takımda futbol oynamak. Batman Amatör Ligi ve Bal liginde Tüpraşspor’da 3 yıl,

1955 Belediyespor’da 2 yıl ve 72 Belediyespor’da ise 2 yıl futbol oynayan Yasin Eratilla genç yaşına rağmen gelecek vaad ediyor. 
Bu sene Kasımpaşa altyapısında futbol yaşamına devam edecek olan Genç ve yetenekli sporcumuz en büyük desteği Babası olan Haşlamacı Mehmet Ustanın Mutfak şefi Şakir Eratilla’dan görüyor.  
Kasımpaşa’da idmanlara başlayan ve profesyonelliğe adımını atan Yetenekli sporcumuz kulüple imza atarken şunları söyledi. “Batman’lı bir sporcu olarak Türkiye’nin köklü kulübü Kasımpaşa’da olmaktan büyük onur duyuyorum. Büyüklerimi hocalarımı mahcup etmeyeceğim. Başarılı olmak için elimden gelen tüm çabayı sarfedeceğim. Bugüne kadar bana destek sunan ve güvenen tüm hocalarıma ve sporcu arkadaşlarımıa teşekkür ediyorum."dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=