Lütfen bekleyin..



Real Konak Hotel Bölge Turizmine Yön Vermeye Devam Ediyor

27 Ağustos 2017, 18:36 - Okunma: 1751

Batman’ın önde gelen işletmelerinden Real Konak Hotel, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) üyeleri arasına katıldı TÜROB üyesi olan Real Konak Hotel kalitesini daha üst seviyelere taşıyarak misafirlerine en üst seviyede memnuniyeti yaşatmak istiyor.Real Konak Hotel'in CEO'su Hüseyin Konakçı ve Real Konak Hotel'in Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, TÜROB’un Geleneksel üyelerinin toplandığı aylık yemeğinde hazır bulundular.

The Marmara İstanbul’da gerçekleşen yemekte TÜROB Başkanı Timur Bayındır, TÜROB Yönetim kurulu üyeleri Müberra Eresin, Armin Zerunyan, Hediye Güral Gür, Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın danışmanı ve  İBB Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz, Turizm Restoran ve Kulüp Yatırımcıları Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer, Türkiye Tanıtımı için seferberlik başlatan TUTAP Başkanı Fikret Yıldız ve çok sayıda turizmcinin hazır bulunduğu toplantıya katılım gösterdiler.
Batman'ın en büyük Oteli ünvanına sahip olan lüks  otel sekmentte hizmet veren Real Konak Hotel, Türkiye Otelciler Birliği, Turkey Hotels Association , Hotel Association of Turkey’in yeni üyesi oldu. The Marmara Hotel İstanbul’da gerçekleşen organizasyon ile Üyelik plaketini, TÜROB Başkanı Timur Bayındır tarafından Real Konak Hotel'in Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan’a taktim edildi.
Konfor ve kaliteli hizmet anlayışını Batman'a getirdiklerini  ifade eden Genel Koordinatör Hüseyin Aslan,
Kaliteli hizmet anlayışımızı TÜROB üyeliğimiz ile daha da perçinledik. Real Konak Hotel olarak Batman’a ve  Batman otelciliğine büyük hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Bu denli önemli bir birliğin çatısı altına girmekten büyük gurur duyduk. Gelecek dönemde de markalaşma ve en iyi otel olma çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Batman’ı ve Batmanlıları temsil ettiğimizin farkındayız. Çünkü ; Batman her şeyin en iyisini hak ediyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=