Lütfen bekleyin..



Ak Parti Belediye meclis üyesi istifa etti

04 Ağustos 2022, 18:42 - Okunma: 484

AK Parti Hasankeyf Belediyesinde yaşanılan istifa gündeme bomba etkisi yarattı. Hasankeyf Belediyesi AK Parti meclis üyesi Abdullah Tarhan, partisinde bulunan ilçe yöneticilerinin akrabalarını işe aldığını öne sürdü, ardından Hasankeyfli gençlerden özür dileyerek partisinden istifa etti.

“HASANKEYF AKPARTİ’DE SORUN VAR” Yazılı istifa dilekçesiyle partisinden istifa eden Hasankeyf Belediyesi AK Parti meclis üyesi Abdullah Tarhan, gündemi sarsacak iddialarda bulundu. AK Parti Hasankeyf İlçe teşkilatında yer alan yöneticilerin adeta aile şirketi kurduklarını ve ilçeye gelen bütün kadroları aile fertleri arasında dağıttıklarını ileri süren Tarhan, yaşanılan durumu milletvekiline, il başkanına, İl koordinatörüne ve bölge koordinatörüne defalarca iletmesine rağmen bir türlü bunun önlenmediğini kaydetti. “AKRABALARINI KADROYA ALDILAR” yazılı dilekçesinde iddiaları sıralayan Tarhan, “Son zamanlarda Ak Partili belediye başkanımız ve AK Parti ilçe başkanımız aile şirketi kurup ilçeye gelen kadrolar olsun, iş olsun bunlar ‘bu kardeşim, bu amcamın oğlu, bu yeğenimdir’ diyerek hepsini işe yerleştirmişler. Bu da hem seçmenlerde hem de vatandaşlar arasında büyük bir rahatsızlık yaratmıştır. AK Partiyi sıfır hale getirmişlerdir. r” ifadelerini kullandı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=