Lütfen bekleyin..



Petrol İş: TPAO’ya işçi alımı memnuniyet verici”

01 Ağustos 2022, 20:16 - Okunma: 238

Batman Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bünyesinde çalıştırılmak üzeri sürekli işçi olarak pozisyonunda 69 personel alımının yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Petrol iş Sendikası Şube başkanı Veysel Kartal Batman kamuoyuna teşekkür etti.

PETROL İŞ'TEN GENÇLERE ÇAĞRIBaşkan Kartal açıklamasında “Batman’ımızın güzide kurumu TPAO yıllardır küçülmeye gitmekte, personel alımıda yapılmamaktaydı. 7 yıldır yapılmayan personel alımı, sendikamız Petrol-iş’in yoğun çabaları, Batman basımımız başta olmak üzere, Batman STK’ları ve kamuoyunun sahiplenmesi sonucu personel alım süreci başlamıştır. Yıl bitmeden 3 parça halinde 205 kişilik olacak şekilde personel alımıyla kurumunuz tekrar eski günlerine dönmesi, istihdamın güvenceli ve sürekli olması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir. İlk etapta yapılacak olan 69 kişilik alı. İçin 5 günlük başvuru sürecinin kaçırılmaması noktasında alım bekleyen Batmanlı gençlerimize hatırlatmada bulunuyor, İŞKUR’a müracaAtların yapılmasını, Bir sonraki ilanları da takip etmeleri önerisinde bulunuyoruz. Bu minvalde desteklerini ve dayanışmalarını eksik etmeyen siz değerli Batman basınımıza, STK'larımız ve halkımıza teşekkürler ederiz. Şimdiden atanacak genç işçi arkadaşlarımıza başarılar dileriz.”
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=