Lütfen bekleyin..



Bardakçı ailesinden görkemli düğün

31 Temmuz 2022, 14:24 - Okunma: 890

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerinden H.Ahmet Bardakçı'nın makine mühendisi oğlu Uğur Bardakçı, Güngör Palas'ta düzenlenen sade düğün töreniyle hayatını Samsun eşraflarından Fikret Şener'in makine mühendisi kızı Pakize Şener’le dünya evine girdi. Yoğun ilgi gören düğünde damadın babası H. Ahmet Bardakçı ve damadın kardeşleri Emrullah Bardakçı, Emin Bardakçı ve Harran Üniversitesi öğretim üyesi

 Hasan Bardakçı misafirleri kapıda karşılayarak davetlilere yakın ilgi ve alaka gösterdi.Görkemli düğüne Düğüne Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti Bismil İlçe başkanı Veysel Yağmur, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin Gürbüz ve Fevzi Bakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Sıddık Çiftçi, Batso Başkanı A.kadir Demir, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, STK temsilcileri, İş adamları, Diyarbakır ve çevre illerden çok sayıda davetli, Samsun’dan gelinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Akparti Batman Milletvekili Özdemir düğünde genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Genç çiftin nikahı İstanbul'da kıyıldığından tören yerine tebrikler kabul edildi. 


BARDAKÇI AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ
Bardaçı ailesinin büyüğü ve Damadın Babası H. Ahmet ve Bardakçı,  bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine, iş insanı dostları, akrabaları ve tüm davetlilere teşekkür etti.
Düğünde Mevlidi şerif, dua ve Kuran’ı Kerim okunurken, teşrif eden tüm davetlilere mevlit yemeği ikram edildi. Müzik eşliğinde halay çeken konuklar, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Sanatçıların sahne aldığı görkemli düğün gece geç saatlere kadar devam etti. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=