Lütfen bekleyin..



Medical Point Hastanesinden sağlıkta yeni bir adım”

27 Temmuz 2022, 16:26 - Okunma: 464

Batman’da 27 yıldır özel sağlık sektöründe önemli yatırımlara imza atan Sentez Sağlık Hizmetleri, Medical Park Hastaneler Grubu’ndan ayrılarak marka ismini Medical Point Hastaneler Grubu olarak yeniledi. Medical Point Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba’da Gaziantep’te düzenlediği basın toplantısında yeni süreç hakkında açıklama yaptı.

Yapılan anlaşma ile birlikte isimleri Medical Park olan Batman, İzmir ve Gaziantep hastanelerinin yeni adı Medical Point oldu. Hastanede düzenlenen basın lansmanında yeni marka ismini açıklayan Genel Müdür Yavuz Selim Baş, 27 yıllık tecrübe, başarı ve tıbbi kalitelerini yeni markalarıyla sunmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. 


“HİZMET KALİTEMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Genel Müdür Baş 'Bu değişimin özellikle Batman, İzmir ve Gaziantep hastanelerimizle, Türkiye için sağlıkta yeni bir adım olmanın temennisi ile hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hastalarımız açısından hiçbir farklılığın oluşmayacağını, bu dönüşümle hizmet kalitemiz gelişerek artacak, öncelikli veri ve tıbbi verilerimiz korunacak, hekim ve kadrolarımız aynı şekilde devam edecektir.'dedi. Toplantıya Genel Müdür yardımcısı Necdet Demirel, Başhekim Özgür Cem Müsri, Genel Müdür Yardımcısı Emine Kurşun’da katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=