Lütfen bekleyin..



Muhtarlara Batman Üniversitesi anlatıldı

25 Temmuz 2022, 20:17 - Okunma: 293

Batman Üniversitesinde yapılan faaliyetler, fiziki alt yapı, öğrencilere sunulan eğitim olanakları gibi birçok konu hakkında Batman’daki muhtarlara bilgiler verildi. Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, akademik personel ve

 muhtarlar katıldı. Muhtarların da üniversitenin gençlere tanıtılmasına katkı sunmaları amacıyla gerçekleştirilen toplantıda üniversitenin tanıtım videosunun izlenmesinin ardından bir sunum yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, üniversitenin tarihçesi, misyonu-vizyonu ve fiziki yapısının yanı sıra akademik birimlerde bulunan bölüm ve programlar hakkında bilgiler aktardı. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in göreve gelmesinin ardından hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler veren Rektör Yardımcısı Cebe, 2021 yılından itibaren üniversitenin öğrencilerine uygulanan birçok farklı başlıktaki ankete göre memnuniyet oranlarının önceki yıllara göre artış gösterdiğini belirtti. 

  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=