Lütfen bekleyin..



“Önceliğimiz kaliteli sağlık hizmeti sunmak”

25 Temmuz 2022, 01:37 - Okunma: 509

Batman Demokrat Haber Gazetesi sahibi Nimet Dal kentte yeni göreve başlayan Sağlık İl Müdürü Dr. Semih Canpolat’ı ziyaret etti. Gazete sahibimiz Dal Müdür Canpolat’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Müdür Canpolat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Demokrat Habere teşekkür etti. Müdür Canpolat Batman’da hekimlerle uyum içinde çalışarak Batman’daki sağlık sorunlarını çözmek için yoğun gayret sarf edeceklerini belirtti

 Batman’da vatandaşa kapısı açık olan Müdür Canpolat genç yaşına rağmen azimli ve çalışkanlığıyla sağlık sektörüne heyecan getirdi.  Batman’da göreve başlar başlamaz Batman kent merkezi ile ilçelerde bulunan kamu hastanelerinin durumlarını ve sorunlarını yerinde gördüğünü belirten Müdür Canpolat Batman’da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.  Canpolat önceliklerinin her bir sağlık kurumunda vatandaşa kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak olduğunu belirtti.  

Canpolat, Basın Bayramı’nı kutladı   

Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Semih Canpolat, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Canpolat, " doğru ve tarafsız bilgiye hızla ulaşmamıza vesile olan basın yayın kuruluşlarımızın ve emektar çalışanlarının önemi yadsınamaz bir gerçektir. Mesai kavramı gözetmeksizin, büyük bir özveri ve sorumluluk bilinciyle görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=