Lütfen bekleyin..



DEVA, SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

23 Temmuz 2022, 14:05 - Okunma: 401

Batman'ın birçok noktasında stant kuran DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı, üye sayısını hızla artırmaya devam ediyor.Batman Millet Parkı'ndaki stant çalışmalarına katılan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Yargıtay’ın en son Nisan ayında tüm partilerin kişi bakımından üye artış sayısını açıkladı. Burada da Deva Partisi, üye sayısını en çok artıran parti olduklarını dile getirdi.

Stant çalışmaları kapsamında Millet Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Vatandaşlarımızla kent merkezinde sık aralıklarla esnaf ziyaretlerimiz, mahalle ziyaretlerimiz, ev ziyaretlerimiz ve stant çalışmalarımız vesilesiyle bir araya geliyoruz. Bize sorun ve görüşlerini ileten vatandaşlarımızı dikkatle dinliyoruz. Ülkemiz başta hayat pahalılığı olmak üzere her alanda büyük sorunlarla karşı karşıya. Liyakatli, işinin ehli ve demokrat bir kadro ile sorunların üzerinden gelmek hiç zor değil. Ülkeyi bugün bu halde teslim alsak 6 ayda bu ekonomik krizi çözeriz." dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=