Lütfen bekleyin..



Çin Ticari Vize

23 Temmuz 2022, 12:26 - Okunma: 833

Çin'e ticari amaçla gitmek isteyen kişilerin vize türleri arasından Çin ticari vizeyi almaları gerekmektedir. Çin ticari vize Çin m vizesi olarak gruplandırılmaktadır. Çin vize başvurularının tümü yetkilendirilmiş turizm seyahat acenteleri ve vize merkezleri aracılığıyla yapılmaktadır. Bu nedenden dolayı da Çin Konsolosluğuna direkt başvurma imkanınız bulunmamaktadır.

Çin'e ticari amaçla gitmek isteyen kişilerin vize türleri arasından Çin ticari vizeyi almaları gerekmektedir. Çin ticari vize Çin m vizesi olarak gruplandırılmaktadır. Çin vize başvurularının tümü yetkilendirilmiş turizm seyahat acenteleri ve vize merkezleri aracılığıyla yapılmaktadır. Bu nedenden dolayı da Çin Konsolosluğuna direkt başvurma imkanınız bulunmamaktadır. Bu vize için tüm vizelerde istenen temel evrakların yanında imza sirküleri gibi evraklar da istenmektedir. Ayrıca gidiş dönüş uçak bileti ve otel rezervasyonunun da bunların yanında evrak olarak gösterilmesi iyi olacaktır. Vize Merkezi seyahat öncesi gerçekleştireceğiniz vize işlemlerinizde profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Vize merkezi adınıza Çin ticari vize başvurusunda bulunarak işlemlerinizi takip edip, Çin ticari vizeyi almanıza yardım etmektedir. Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere ticari amaçla yapılacak seyahatler için online sistem üzerinden vize başvurusu ve randevusu sistemine geçildiğini duyurmuştur.

Çin Ticaret Vizesi Nasıl Alınır?

Bu vize Çin'de kısa kalış sağlayan bir vize türüdür. Bundan solayı Çin ticaret vizesi başvuruları Çin makamları tarafından yetki verilmiş olan turizm seyahat acentaları tarafından gerçekleştirilmektedir. Türkiye'de bütün illerden kargo aracılığıyla Vize Merkezi'ne Çin ticari vizesi için gerekli olan bütün evrakları teslim ederek Vize merkezi adınıza vize başvurularını gerçekleştirmektedir. Bu vizeyi almak için bütün evraklar vize başvurusundan önce eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim edilmelidir. Çin Konsolosluğu gerek görmesi durumunda ek evraklar isteyebilmektedir. Vize Merkezi, vize işlemlerinin süreçlerini takip ederek bir gelişme olması durumunda kişiyle iletişime geçmektedir. Çin vize işlemelerinde bir tek Çin Konsolosluğu karar verme hakkına sahiptir. Çin'in uygulamaya koyduğu karışık vize prosedürüne yönelik bilgi almak ve vize başvurusunu tam anlamıyla eksiksiz yapabilmek için Vize Merkezi temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Çin Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Çin vize başvurusu işlemlerinde parmak izi verilmesi zorunludurve parmak izinin 5 yıl geçerliliği bulunmaktadır. Parmak izi randevusu almak için bize ulaşabilirsiniz. Gerekli evrakları teslim ederek Çin ticari vize için başvuruda bulunduktan sonra Çin Konsolosluğu vize işlemlerini olumlu değerlendirirse size verilecek Çin ticari vizesi tek girişli olup, ticari vizenin geçerlilik süresi ise 3 ay olmaktadır. Çin vizesi için gerekli evraklar; pasaport, davetiye, ticari lisans, fotoğraf, kimlik, Çin ticari vize dilekçe, sabıka kaydı, eski pasaport, iş durumuyla ilgili belgelerdir. Çin Konsolosluğu bazen bu evraklara ek olarak başka evraklar da isteyebilmektedir. Çin vize başvurunuzu eksiksiz gerçekleştirdiğiniz takdirde Çin ticari vize ortalama olarak 7 iş gününde çıkmaktadır. Çin ticari vize dilekçe de Çin ticari vizesi için gerekli evraklardandır. Bunun eksiksiz bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. Çin ticari vize başvuru formu da Çin makamları tarafından istenen evraklar arasında olup eksiksiz ve düzgün bir şekilde hazırlanmalıdır. Vize Merkezi temsilcileriyle iletişime geçerek her konuda olduğu gibi bu konuda da profesyonel yardım alabilirsiniz.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=