Lütfen bekleyin..



Soysal ve Dinçer ailesinin mutlu günü

21 Temmuz 2022, 19:21 - Okunma: 879

Batman'ın sevilen ailelerinden Batman Nüfus Müdürlüğü emeklisi Nurettin Soysal'ın oğlu İsmail Soysal Elit Düğün salonunda yapılan görkemli mevlid düğünüyle hayatını Batman Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi ticaret ve iş insanı Mehmet Arif Dinçer'in kızı Kübra Dinçler'le birleştirdi. Yoğun ilgi gören düğünde Suriyeli hafız munir abduljawad tarafından Mevlidi Şerif, Kuranı Kerim,

 ilahi ve dualar okunurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Düğüne Deva Partisi il başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu,  Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Hifzullah Akdaş, Batso yönetim kurulu üyeleri Ekrem Tüzün, Celil Demir, Bayram Demirhan,  iş adamları, Nüfus çalışanları, STK Başkanları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğünde genç çift için nikahı Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılırken, nikah şahitliklerini Bayman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Deva Partisi il Başkanı Av. Melik Müjdeci ve Batso Yönetim kurulu Üyesi Bayram Demirhan yaptılar.

genç çiftin nikah cüzdanını veren Borsa yönetim kurulu Başkanı Arif Güneş genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Düğünde gelinin babası Arif Dinçer ve Damadın babası Nurettin Sosyal davetlilerle yakından ilgilenerek bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve yakınlarına teşekkür ettiler. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluklar dileriz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=