Lütfen bekleyin..



Fernas'tan Çimento'da Dev Yatırım

21 Temmuz 2022, 20:50 - Okunma: 827

Fernas Sabancı gurubuna bağlı Çimsa Niğde ve Kayseri Çimento fabrikaları ile Ankara Çimento öğütme fabrikalarını satın aldı. Batman'ın gururu Fernas Şirketler topluluğu Türkiye'nin 2 önemli Çimento Fabrikası olan ve Sabancı Grubuna bağlı olan Niğde Entegre Çimento Fabrikası, Kayseri Entegre Çimento Fabrikası ve Ankara Çimento Öğütme Tesisini satın aldı. Yapılan satış işleminde

Başakpınar, Ambar, Nevşehir, Cırgalan, Aksaray, Ereğli ve Kahramanmaraş Hazır Beton tesislerininde Fernas tarafından işletileceği belirtildi.

ÇİMSA NİĞDE VE KAYSERİ SATIN ALINDI

  Batman ve Türkiye'nin değişik yörelerinde onlarca Fabrika kazandıran Fernas 2 Çimento devini satın alarak sabancı Grubundan devr aldı. Batman'ın sevilen ailesi Fernas Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu ve Ferhat Nasıroğlu tarafından da onaylanan satın alma işleminden sonra fernas Çimento sektöründe de önemli bir pazar payına sahip oldu. Çimsa, Kayseri ve Niğde fabrikalarının 110 milyon euro bedelle Fernas Şirketler Grubu tarafından alındığı ifade edildi.  İki fabrikada yüzlerce çalışan bulunuyor. Halen Fernas'a bağlı fabrikalarda 10 bini aşkın insan çalışıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=