Lütfen bekleyin..



Müjdeci “İzmir, Antalya Uçak seferleri başlamalı”

20 Temmuz 2022, 19:06 - Okunma: 371

Batman Havalimanı'nın Türkiye'nin en az noktaya ulaşım imkanı sağlayan havalimanlarından biri olduğunu belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Havalimanı'nın en kısa sürede daha işlevsel hale getirilmesi gerektiğini belirtti.Batman'dan birçok bölgeye havayolu ile gitmenin mümkün olmadığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Geçtiğimiz ay Batman'dan

İstanbul'a yapılacak olan sefer sayılarının yarı yarıya azaltılması kararı için gösterdiğimiz tepkiler neticesinde uçuşlar Batman Havalimanı'na iade edilmişti. Ancak havalimanının mevcut hali kesinlikle Batman gibi dinamiği hızla artan, yatırım için eşsiz potansiyeller taşıyan ve gün geçtikçe büyüyen bir kent için yeterli değil. Bildiğiniz gibi geçen yıllarda, bir yılda nüfusundan daha fazla kişinin havayolunu kullandığı bir il Batman ve yolcu potansiyeli bundan çok daha yüksek. Batman, Türkiye'de en işlevsiz havalimanlarından birine sahip olmayı kesinlikle hak etmiyor. Bir an önce İstanbul ve Ankara seferlerine ek olarak İzmir ve Antalya seferlerine de başlanması gerekiyor.

Batman'daki hiçbir vatandaşımızın önemli seyahat duraklarına havayolu ile gitmek için komşu illerdeki havalimanlarını kullanmak zorunda kalmasını kabul etmiyoruz. Bu kesinlikle Batman için bir lütuf değildir, bu Batman'ın ve Batmanlı vatandaşlarımızın en tabii hakkıdır. " ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=