Lütfen bekleyin..



15 Temmuz darbe girişimi, Müslüman halkın onurlu duruşuna takılmıştır.

15 Temmuz 2022, 13:50 - Okunma: 374

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut ŞAHİN yaptığı açıklamada “15 Temmuz 2016 darbe girişimi Dünya Emperyalistlerinin Fethullah Gülen üzerinden 30-40 yıllık yürüttükleri sinsi bir planın darbe olarak tezahhürüdür. Yani bu darbe girişimi Dünya Emperyalistleri adına ülkeye el koyma teşebbüsüdür. Allah'a şükür ki başarıya ulaşmadı. Başta Türkiye olmak üzere İslam ümmetine büyük zararlar verecek

olan bu  hain ve çok organizeli girişim başta ABD olmak üzere bütün dış desteklerle rağmen Müslüman halkın karşı hamlesine, onurlu duruşuna takılmış ve akim kalmıştır. Başarıya ulaşmamış olması Allah' u tealanın Müslümanlara bir lütfu olarak görülmelidir.
Darbe kalkışması netleştiği gibi Genel Merkezimiz tarafından verilen talimat üzerine HÜDA PAR Teşkilatları Ülkenin bütününde sokaklara dökülmüş ve karşı direnişe geçmiştir. Nitekim İstanbul' da ilk şehitlerden biri HÜDA PAR üyesi Mehmet Karaaslan' dır.
Batman' da da daha kimse sokaklara çıkmaya cesaret edemezken üyelerimiz sokaklara çıkıp özellikle İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde tekbirler ve sloganlarla olası bir kalkışmanın karşısında onurlu bir duruş sergilemiştir. Üyelerimizin bu duruşundan sonra darbe istemeyen halk kesimleri daha yeni yeni dışarı çıkmış ve Batman Valiliği önünde bir araya gelebilmişlerdir. 
Memleket ve Ümmet olarak ciddi bir tehlikeyi Allah' ın yardımıyla ucuz atlatmış olduk. Rabbim hain ve zalimlerin eline hiç bir zaman Müslümanlar aleyhine fırsat vermesin. Şu unutulmamalıdır ki mahkeme i Kübrada herkes yaptıklarının hesabını eksiksiz verecektir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=